Lifestyle

42-vjeçari që ka thyer rekordin për modelin “Mohawk” më të gjatë në botë

Amerikani Joseph Grisamore theu rekordin Guinness për stilin e flokëve Iroquois-in më të lartin në botë.  Flokët e 42- vjeçarit nga Minesota tani janë më shumë se 108 cm të gjata.

“Në muajin e mjaltit në Aruba, uji i kripur më ngatërroi flokët aq shumë sa i pata prerë një vit më vonë. Kjo është kur fillova ta rris këtë Iroquois nga e para. Flokët e mi po rriten shumë shpejt dhe në shtatë vitet e fundit janë rritur gati 110 cm”, tha Joseph për Metro.co.

Joseph më parë ishte përpjekur të thyejë rekordin në vitin 2007 pasi nuk i kishte prerë flokët për dhjetë vjet, por nuk mundi të konkurronte pasi flokët e tij nuk ishin të prerë anash. “Nuk kam pasur sukses në atë përpjekje, pasi që nuk mund të vendosja të pres flokët anash. Por pas muajit të mjaltit, vendosa të shkoja për të gjitha ose asgjë, dhe kjo është këshilla që do t’i jepja kujtdo që dëshiron të thyejë rekordin, “tha ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: