Lifestyle

Nuk duhet t’i neglizhoni! Mos mbani ujë në këto 5 vende në shtëpi, sjell fatkeqësi

Është mirë të kesh ujë në një tenxhere ose diçka që e simbolizon atë në shtëpi, siç është fotografia e një liqeni. Mungesa e energjisë së saj shfaqet si mungesë parash, probleme me punën dhe vështirësi të tjera në jetë.

Nëse energjia e saj është shumë intensive, atëherë njerëzit bëhen të pavendosur, gjë që përsëri nuk është e mirë. Është e rëndësishme që të ketë ekuilibër sepse uji është një nga elementët më të fuqishëm, ai ka një efekt të dobishëm në sasi të vogla dhe është i dëmshëm në shumë të mëdha.

Para së gjithash, i gjithë uji që mbani në shtëpi duhet të jetë i pastër dhe i freskët, dhe është ideal nëse rrjedh dhe murmuris. Mund të jetë një akuarium, një shatërvan, një pellg, vazo me lule… Vendndodhja e shtëpisë është gjithashtu jashtëzakonisht e rëndësishme – por nuk duhet të mbani ujë në këto vende.

  1. Në anën e djathtë të derës së përparme

Pra, kur qëndroni brenda përballë derës së përparme, uji nuk duhet të qëndrojë në anën tuaj të djathtë, sepse ngjall energji të keqe në familjen tuaj dhe lidhjen e dashurisë. Për shembull, nëse ka një burrë të martuar në shtëpi, kjo energji e keqe mund ta çojë në tradhti bashkëshortore.

  1. Uji në dhomën e gjumit

Sipas besimit feng shui, uji është gjithmonë Yang, dhe dhoma e gjumit duhet të jetë më shumë Yin. Kjo është arsyeja pse nuk rekomandohet ta mbani atë në dhomë – dëmton shëndetin tuaj dhe marrëdhëniet martesore. Edhe një pikturë me motive uji nuk është e dëshirueshme në dhomën e gjumit.

Gjithashtu, sigurohuni që uji ose fotografitë me ujë të mos qëndrojnë pas shpinës kur jeni gjatë ditës, për shembull, mbi shtratin ku jeni ulur dhe bëni diçka. Kjo nuk vlen për rubinete dhe vazo. Është një vend tjetër në shtëpi ku nuk duhet të mbani ujë, sepse ju në mënyrë simbolike po shkelni prosperitetin dhe pasurinë, dhe kështu po i nënvlerësoni këto sende të rëndësishme në jetë. Në këtë mënyrë ju refuzoni të dy veten.

  1. Dhe uji i ndenjur sjell energji të keqe

Ndryshoni rregullisht ujin në vazo me lule, në akuarium… dhe sigurohuni që të mos keni një gotë ujë të harruar diku, transmeton Atma.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: