fbpx
Lifestyle

Test/ Çfarë shikoni fillimisht në foto, tregon shumë për krijimtarinë tuaj

Kreativiteti është një karakteristikë që shumica e njerëzve kanë, vetëm se tek gjithësecili zhvillohet ndryshe. Të gjithë jemi krijues në një  farë mënyre. Si specie, do të ishte e pamundur të ne të mbijetonim në këtë botë pa aftësinë për të shpikur zgjidhje krijuese për problemet në një botë e cila është gjithnjë në ndryshim. Shiko foton dhe do të habiteni nga rezultati i zgjedhjes tuaj.

Një vajzë që lexon Nëse gjëja e parë që keni parë është një vajzë që lexon, ju zhvilloni krijimtarinë tuaj si zanatçi.  Pasi të keni rregullat e lojës, ju vendosni të gjithë krijimtarinë tuaj për të arritur rezultatet më të mira të mundshme. Për të qenë krijues ju duhet një kornizë frenimi, domethënë një hapësirë ​​specifike ku mund të shfaqni zgjuarsinë tuaj. Në vend të kësaj, kur nuk ka rregulla ose modele të qarta, ju ngecni dhe nuk dini nga të filloni.

Fytyra e Savador Dali Nëse përshtypja juaj e parë ishte të shihni fytyrën e Salvador Dalí, kjo është për shkak se ju jeni një shpikës krijues. Në këtë rast, ju jeni një nga ata që duhet të kenë liri totale dhe kështu të arrijnë të krijojnë një vepër të shkëlqyeshme nga e para.

Për ju rregullat janë armiq të krijimit. Ju keni një aftësi të pabesueshme për të shpikur gjëra, koncepte, zgjidhje. Për gjithçka që ju të gjeni një kthesë të ndryshme nga sa duket.

Mos ngatërroni krijuesin me artistin.   Nëse ata ju vendosin kufij, ju do të ndiheni plotësisht të humbur. Nëse ata ju nënvlerësojnë, gjithmonë do të vërtetoni se keni pasur të drejtë. Por nëse ju jepet liria dhe mjetet, ju do të jeni në gjendje të bëni gjithçka në të cilën vendosni mendjen tuaj.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button