Lifestyle

U vjen erë e pakëndshme tek këpucet ? Tepër e thjeshtë dhe pa kosto, ja sekreti

Një palë këpucë të bukura, elegante, me taka nuk mund të shoqërohen me një aromë të pakëndshme kur i heq nga këmbët, gje e cila eshte teper e bezdisshme per te gjithe ne. Por çfarë të bësh, a ka ndodhe zgjidhje per kete problem?

Është fare e thjeshtë, teper efikase dhe me e rendesishmja eshte edhe kostoja qe eshte pothuajse 0 ! Hidhju një bustinë çaji! Për të larguar erën e këmbëve, ky është një sekret shumë i këndshëm dhe elegant: pasi të jenë tharë bustinat e çajit, vendosi brenda këpucëve për 24 orë. Kaq.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: