fbpx
Lifestyle

Wikipedia ndryshon pamje

Wikipedia, encklopedia online do të ndryshojë pamje pas 10 viteve. Wikipedia është një nga faqet më të ndjekura në internet. Ajo ka qenë shumë e thjeshtë në koceptim si nga ana e grafikave, ashtu dhe nga përmbajtja, por duket se shpejt, nuk ka për të qenë më e tillë. Lajmi vjen nga Wikimedia Foundation, organizata e cila merret me site-n.

“Do të kemi një rinovim të përgjithshëm duke filluar që nga logoja, përmbajtja dhe grafikat. Do të futen mekanizma, të cilët do të bëjnë që përmbajtja të mos jetë e e mërzitshme dhe e palexueshme. Ky transformimin do të vijë në mënyrë graduale dhe do të shoqërohet nga feedback-u i përdoruesve të tij.

Nëse gjithçka shkon sipas planifikimeve, këto modifikime do të bëhen të dukshme dhe të qëndrueshme në fund të vitit 2021, që përkon dhe me 20 vjetorin e Wikipedias”, tha një zëdhënës i Wikimedia Foundation.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button