fbpx
Lifestyle

Zbuloni të ardhmen tuaj nëpërmjet këtij testi

Nëse do tregoheni të drejtë kjo do të ju thotë shumë të vërteta për të ardhmen tuaj.

1 – Cila është ngjyra që ju pëlqen : E kuqja – e zeza – blu – jeshile – e verdha

2 – Shkronja e parë e emrit tuaj ?

3 – Muaji në të cilin keni lindur?

4– Kë pëlqeni më shumë? Të zezën apo të bardhën?

5 – Emrin e dikujt i cili është i së njëjtës gjini më ju?

6 – Numri juaj favorit?

7 – Kë pëlqeni më shumë? Kalifornia – Florida ?

8 – Kë pëlqeni liqenin apo oqeanin?

9 – Thoni një dëshirë me mend!

Dhe përgjigjet vijojnë…

1 – Nëse keni zgjedhur ngjyrën;

Kuqe: Jeni në gjendje alarmi dhe e keni jetën të mbushur më dashuri. Zezë : Jeni i mbyllur dhe agresiv. Jeshile : Shpirtin e keni të qetë dhe jeni në tërëzi. Blu : Jeni spontan, plot me puthje, dashuri dhe jeni njeri me sedër. Verdhë : Jeni njeri i lumtur.. Atyre që janë me humor të keq i jepni keshilla pozitive.

2 – Nëse shkronja e parë është;

A-K Në jetën tuaj ka dashuri me bollëk dhe miqësi të shumta. L-R Mundoheni ta shijoni jetën në maksimum, së shpejti jeta juaj do të rifilloj nga e para. S-Z Keni dëshirë të ndihmoni të tjerët, e ardhmja juaj premton shumë.

3 – Nëse muaji që keni lindur është;

Janar -Shkurt -Mars : Viti do të vijë i bukur për ju. Do të zbuloni së do të bini në dashuri me një përson i cili nuk ju ka shkuar kurrë në mend. Prill-Maj-Qershor : Do të bëheni zotërues në një lidhje dashurie e cila do të zgjasi në pafundësi. Korrik- Gusht-Shtator : Do të kaloni një vit shumë të bukur ndër të tjera do të përjetoni eksperienca të cilat do t’jua ndryshojnë jetën që nga rrënjët.. Tetor-Nëntor-Dhjetor : Dashuria do të jetë e mrekullueshme, do të gjeni njeriun e ëndrrave.

4 – Nëse keni zgjedhur

E zeza: Jeta juaj do t’i drejtohet një mënyre krejt tjetër. Kjo do të jetë gjëja më e mirë dhe nga ky ndryshim ju do të jeni të kënaqur. E bardha : Zotëroni miq të cilët ju plotësojnë dhe mund të bëjnë çdo gjë për ju por ndoshtaa ju nuk e keni kuptuar këtë.

5 – Ky person është miku juaj më i mirë. 6 – Ky numër tregon numrin e miqve në jetën tuaj.

7 – Nëse keni zgjedhur;

Kaliforninë : Ju pëlqejnë aventurat. Florida : Jeni një person paksa përtac.

8 – Nëse keni zgjedhur;

Liqen : Jeni një person shumë i lidhur me të dashurin/dashuren por edhe me miqtë e familjen. Oqean: Spontan dhe keni dëshirë t’i bëni të tjerët të ndihen mirë. 9 – Dëshira juaj do të plotësohet nëse punoni shumë dhe varet pak nga rezultatet më lartë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button