homezone.al

Gjej shtëpinë e ëndrrave në homezone.al

Gjej shtepine e endrrave

HomeZone.al është një portal interneti e dedikuar pasurive të paluajtshme, në të cilën ju do të jeni në gjendje të reklamoni pronat tuaja dhe të gjeni pronat që ju nevojiten. Homezone ka si qellim te bashkoj ne nje pike, kerkesen dhe oferten per prona.

Qellimi i Homezone.al eshte te lehtesoje kerkimin e pronave per nje bleres potencial apo listimin e tyre per nje shites.

Homezone mbulon kërkime të shumta të pronave si shtëpi private, qendra biznesi, vila, apartamente, toka dhe ambjente pune. Këtu do të gjeni të listuara me mijra prona duke u berë kështu platforma më moderne e reklamimit të pronave në Shqipëri.

Per ata qe ofrojne

Kjo platforme eshte FALAS, dhe e thjesht per tu perdorur, nga agjentet profesionist si edhe nga private. Perdorues private qe zotrojne prona mund ta reklamojne ate me hapa shume të shpejta, duke perdorur thjesht nje celular dhe browsering e tyre.

Agjensitë imobiliare dhe agjentët profesional mund te kerkojne afishimin epronave te tyre, dhe ato do të listohen automatikisht në homezone.al pa qenë asnje lloj nderhyrje manuale nga agjentet, duke shpenzuar 0 kohe, 0 lek.

Kompanite e ndertimit mund te reklamojne apartamentet edhe para se te ndertohen qe te sigurojne nje klientele apo per tu dhene nje vizion blersave potencial. Homezone gjithashtu do te listoje dhe reklamoje automatikish pronat tuaja ne rrjetet sociale te Facebook dhe Instagram, perseri me kosto 0, duke rritur numrin potencial te klienteve.

Per ata qe kerkojne

Per te perdorur Homezone.al mjafton nje celular me browserin tuaj te preferuar, nuk ka nevoje te shkarkosh asnje aplikacion. Homezone aktualisht liston mbi 25’000 prona, duke u bere portali me numrin me te madh te pronave ne Shqiperi, nga agjensi dhe privat.

Mjafton te zgjidhni qytetin ku doni te shikoni per shtepin tuaj te ardhshme dhe Homezone.al do tju listoj te gjitha pronat e disponueshme. Homezone u lidh direkt me agjentin e prones, pa nderhyrje, dhe pa asnje tarife. Gjithashtu me nje regjistrim te thjesht, ju mund te listoni ne homezone.al pronen tuaj.

Teknologji moderne

Homezone eshte ndertuar ne rrjetin e AWS, dhe me nje teknologji moderne, e cilapershkallezohet  automatikisht ne varesi te trafikut.

Homezone.al do te ofroje se shpejti edhe API te cilat mund te ofrojne sherbime te ndryshme si kerkime, apo statistika. Homezone eshte programuar ne Angular, MySql, NodeJS, dhe perdor nje seri funksionesh te Amazon Web Service, si Lambda, S3, EC2…

Vlera e prones tuaj dhe statistika

Homezone së shpejti do te hedh online nje funksion per vlersimin automatik te prones suaj. Duke futur te dhenat e prones suaj, si adresa, siperfaqa, homezone.al do tju llogarish vleren e prones tuaj bazuar mbi te dhenat qe ka ne databasin e saj.

Gjithashtu ju do te jeni në gjendje të informoheni mbi statistikat më të fundit si: zonat më të shtrenjta dhe më të lira të pronave nepër qytete, cmimet mestare të qerave apo apartamenteve në shitje, trendin e tregut te pasurive te paluajtshme etj.

Keto te dhena do te paraqiten ne grafike dhe mund te shkarkohen ne pdf. Homezone.al është një adresë interneti e cila përshtatet në cdo platforme smartphone, tablet apo desktop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close