Njoftime

Njoftim, Ka humbur ky qen para disa orësh në Vlorë te rruga e Cipajve

Njoftim, Ka humbur ky qen para disa orësh në Vlorë te rruga e Cipajve, qeni është me ilace pasi është i sëmurë dhe ka nevojë për kurim. Ju lutemi kush e ka gjetur apo e gjen të kontaktoj në këtë numër telefoni, 0675547898. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close