Njoftime

Vlorë, kërkohet të blihet një apartament 2+1

Vlorë, kërkohet të blihet një apartament 2+1 në zonat e Lungomares dhe Plazhit të vjetër në okazion, preferohet të jetë e pa mobiluar, të interesuarit janë të lutur të kontaktojnë këtë numër celulari: 068 2887 836. Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close