Njoftime

Vlorë, në autostradën Fier-Vlorë ka humbur një çantë

Vlorë, mbrëmjen e djeshme në autostradën Fier-Vlorë ka humbur një çantë e cila përmban dokumenta dhe sende personale të rëndësishme, nëse dikush e ka gjetur jeni të lutur të kontaktoni këtë numër celulari kundrejt një shpërblimi: 0693684099. Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close