Opinion

Muka për Ramën: GOMA që fshin krimin në arsim (VIDEO)

Para pak javësh ish-zv/ministri i arsimit Taulant Muka dha dorëheqjen nga detyra vetëm tre javë pasi u emërua nga kryeministri Rama. Kur dha dorëheqjen ai akuzoi kryeministrin dhe qeverinë se punonin vetëm me facebook e jo në realitet, çka zgjoi mërinë e Ramës. Sot kryeministri e sulmoi atë duke e quajtur “larvë krimbi”. Ish-zv/ministri i Arsimit, Taulant Muka ka reaguar duke e sfiduar kryeministrin.

GOMA që fshin krimin në arsim – përgjigje ndaj kryeministrit të vendit dhe politikës Shqiptare nga
ish-zv.ministrit të Arsimit, Taulant Muka për Kryeministrin Edi Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close