Opinion

Pse i prishni qetësinë Vlorës?

Nga Ermal Sika

Pse i prishni qetësinë Vlorës? Pse e nxini çdo gjë të mirë që është bërë në qytetin tonë në këto pesë vite? Kujt i shërben kjo? Ndihem keq kur dëgjoj nga dy gazetare që e mbajnë veten profesioniste që çdo fjalë që nxjerrin nga goja e kanë tendencioze ndaj Vlorës.

Vlora këtë sezon turistik që mbylli pati kulmin e turistëve që e vizituan. Mjaton një shëtitje në “Lungomare” në mesnatë gjatë verës për ta vërtetuar këtë. Vlora po ndryshon me investime madhore…Lëreni të qetë Vlorën e mos i kujtoni “patatet e nxehta” ju nga Tirana!

Nuk do ta keni shansin të bëni ’97 të dytë në Vlorë, se e provuam njëherë në kurriz dhe të gjithë u dogjëm! Kë po bënë xheloz Vlora…?!

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: