Opinion

“Ti je kundër Zotit”- Blogerja e seksit: Injorantët më shajnë, unë i shaj mbrapsht

Pse vriten shqiptarët/gratë?”- ishte kjo tema e diskutimit. Pjesë e panelit ishin Silvana Bushati, Isa Myzyraj dhe Zhaklin Lekatari, ku teksa Isai dhe Silvana patën përplasje në studio për mendimet e Silvanës kundër LGBTI, Zhaklin shpërtheu kundër aleancës së pastorit Akil Pano dhe imamit Ahmed Kalasë.

E pas kësaj deklarate, drejtuesi programit Ronaldo Sharka i thotë Zhaklinës se në YouTube, atë do t’a shajnë dhe do i thonë që je kundra Zotit.

Lekatari: E di që do më kundërvihen. Sepse janë injorantë, sepse janë të paditur, sepse janë të paedukuar, sepse ja ke lënë edukimin rastësisë, sepse vendet e varfëra janë më lehtë të kontrollueshme. Sepse nëse ti je e edukuar nuk ke nevojë për Zotin si mekanizëm për të përballur jetën. Jetën mund ta përballosh dhe besimin ta kesh spiritual brenda teje. Kur ti besimin tënd dëshiron t’ia imponish tjetrit, aty kemi të bëjmë me dhunë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close