fbpx
Opinion

“U është rritur ajo gjëja që kanë mes këmbëve dhe të marrin jetën”, ky pra është realiteti ku jetojmë

Psikologia Denata Toçe e lidh ngjarjen e maka bre të vr asjes së 52-vjeçares Drita Saliajt me dominancën sociale të burrave në Shqipëri.

Psikologia bëri deklarata të forta në lidhje me këtë temë.

Ajo u shpreh:

E kanë dh unuar sepse të dh unohet një grua në Shqipëri dhe unë këtu jam me Preçin nuk është asgjë është afërmendsh që një grua që kundërshton, një grua që nuk bindet një grua që nuk i bindet burrit…Këta burra 16-vjeçarë që u është rritur ajo që kanë mes këmbëve, këta e vr asin, këta e dhu nojnë. Shih çfarë thotë ai, xhaxhai i vet e r raha thotë mirë e mirë që të më tregonte. Kjo është një shoqëri dhu ne. Teoria më e fortë sot sociale është që legjitimon kr imin brenda familjes është ajo e dominancës sociale, pra e dominancës së burrit”.

Detajet e kr imit u zbuluan nga Prokuroria në seancën për vlerësimin e masës së sigurisë për tre të arr estuarit, Ervis Zotaj 26 vjeç, Sindi Shehaj 16 vjeç dhe nipi i vik timës, Luis Saliaj 16 vjeç. Ka qene vetë Luis Saliaj ai që ka rrëfyer të gjithë dinamikën e ngjarjes së ndodhur mes 4 dhe 5 Janarit.

Ka shkuar në polici bashkë me nënën e tij, Mimoza Saliajn dhe ka folur. Në datën 4 Janar, ai, Sindi Shehaj dhe Ervis Zotaj shkuan të merrnin has hash tek shtëpia e Drita Saliajt.

Kanë hyrë brenda, kanë pirë kafe dhe i kanë kërkuar që një pako has hash ta blinin me 50 Euro, ndërsa Drita u ka thënë ta marrin me 200 Euro. Dy të mit urit dhe Zotaj nuk kanë qenë dakord. 27-vjeçari Zotaj e ka dh unuar gruan dhe ka kryer marrë dhënie se ksuale me të.

Me një shall në gojë dhe me duart e lidhura pas me litar, e kanë çuar në makinë për ta hedhur në rezervuar. Ka qenë ora 03:00 e mëngjesit të datës 5 Janar kur e kanë hedhur të gj allë në ujë. Polumbarët e gjetën trupin e pa jetë më 7 Janar.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button