Rreth Nesh

Me ju që prej vitit 2016, Vlora News është portali online më i ndjekur në Jug por jo vetëm! Websajt-i ku lajmi qarkullon në kohë reale. Na ndiqni për të qëndruar të informuar mbi ngjarjet e fundit nga vendi dhe bota.