Politike

Aida Shtino i futet politikës: Kështu u shërbej më tepër njerëzve

Sonte në emisionin “Rudina me Rudinën” , është ftuar Aida Shtino. Kjo e fundit u paraqit sot në mbledhjen e partive opozitare.

Shtino ka vendosur që t’i hyjë politikës. Në fjalën e saj, Shtino deklaroi se tashmë e ka lënë televizionin si prezantuese dhe se ka hyrë në politikë.

“Emisionin e kisha dhe atë ma mbyllën. Tashmë njerëzit mund të më gjejnë në politikë. Kështu iu shërbej më tepër njerëzve”, deklaroi Aida Shtino.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close