Politike

Basha: Shqipëria, me numrin më të ulët të bluzave të bardha në botë!

Lideri i opozitës Lulzim Basha, ka ngritur sot të tjera shqetësime lidhur me situatën e krijuar nga pandemia e koronavirusit në vend. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Basha ngre shqetësimin e mungesës së mjekëve në Shqipëri. “56 ditë deri më 25 prill. 100 dështimet e Ramës në 8 vite. Sa është numri i mjekëve për 10 mijë banorë në Shqipëri? Përgjigja 12 mjekë për 10 mijë banorë”, shkruan Basha.

Ai citon një shkrim të revistës “Monitor” me titullin: “Harta e OBSH-së, Shqipëria ndër vendet me numrin më të ulët të mjekëve në botë, ia kalojmë vetëm Afrikës dhe Indisë”. Lideri I opozitës Lulzim Basha, ka ngritur sot të tjera shqetësime lidhur me situatën e krijuar nga pandemia e koronavirusit në vend.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Basha ngre shqetësimin e mungesës së mjekëve në Shqipëri. “56 ditë deri më 25 prill. 100 dështimet e Ramës në 8 vite. Sa është numri i mjekëve për 10 mijë banorë në Shqipëri? Përgjigja 12 mjekë për 10 mijë banorë”, shkruan Basha. Ai citon një shkrim të revistës “Monitor” me titullin: “Harta e OBSH-së, Shqipëria ndër vendet me numrin më të ulët të mjekëve në botë, ia kalojmë vetëm Afrikës dhe Indisë”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close