Politike

Dash Shehi: lereni pasionin e Berishës, askush nuk do i marrë armët

Kreu i LSHK-së, Dash Shehi ka thënë se pavarësisht pasionit të Berishës dhe thirrjes së bërë, askush nuk ka për të marrë armët.

“Rrini të qetë se nuk ka për të marrë njeri armët, ishte koha për të marrë armët dhe ne e kemi bërë me letra, rrini rehat, përtej pasionit të Berishës, nuk ka për të ndodhur”- tha ai./ E.H

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close