fbpx
Politike

Donald Trump do të pushtojë YouTube-n në ditën e zgjedhjeve

Reklamat e Donald Trump do të marrin përsipër faqen kryesore të YouTube në ditën e zgjedhjeve. Fushata Trump ka blerë të drejtat për të marrë përsipër faqen e YouTube ndërsa amerikanët shkojnë në votime në nëntor, raporton “Independent”.

Reklamat Trump u zbuluan së pari nga Bloomberg. Një zëdhënës për Youtube nuk konfirmoi detaje rreth marrjes, por sugjeroi që aftësia për të blerë reklama është “e zakonshme” dhe do të jetë e disponueshme për fushatat e tjera.

Një numër fushatash tashmë kanë blerë reklama të tilla për fushata Bloomberg si dhe Trump i bleu ato vitin e kaluar, dhe fushata e Obamës, Trump dhe Hillary Clinton i kanë drejtuar të gjitha ato në zgjedhjet e mëparshme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button