Politike

Ish-kryeministri Berisha dhe mbështetësit e tij futen në selinë e PD-së

Ish-kryeministri Berisha dhe mbështetësit e tij janë duke u futur në selinë e Partisë Demokratike. Gjithçka ka ndodhur pas një mbledhjeje që ata shqyrtuan vendimet që morën.

Mbetet për t’u parë se cili do të jetë reagimi nga deputetët dhe funksionarët e tjerë që ndodhen brenda në selinë e partisë.

Në një prononcim për mediat, Berisha tha se do të bëjnë mbledhje. “Janë që të gjithë të barabartë mes të barabartëve”, tha Berisha. Vendimet që do të merren Berisha tha se do të komunikohen pas mbledhjes që do të zhvillohen

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: