Politike

Mbledhje sekrete për ndryshimet në qeverin, Rama…

Nën presionin e madh në këtë fundviti, që vjen nga protesta e studentëve dhe pakëqnaqësia popullore e rritur përgjithësisht, Edi Rama, duket se ka filluar një mbledhje urgjente me dyer të mbyllura, të thirrur formalisht nga Sekretari i Përgjithshëm i Kryeministrisë, Ëngjëll Agaçi.
Tema e mbledhjes janë ndryshimet në qeveri, ku, sipas burimeve, janë vënë në qendër të vëmendjes, të gjitha Ministritë strategjike, si ministria që drejton Gjiknuri dhe ministria e Financave.
Burimet pohojnë se ministrat Gjiknuri dhe Ahmetaj, janë duke rezistuar kundrejt kryeministrit, që të lëshojnë postet që i mbajnë prej 6 vitesh dhe diskutimi është mjaft i tensionuar. Argumentat e ministrave janë hapur kundër këtij vendimi, me argumentin logjik se nëse veprohet kështu do të krijohet përshtypja se këta dy ministra janë të vetmit përgjegjës për këtë situatë që është krijuar në Shqipëri…/360grade.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close