Politike

Meta: Hapja 100% e listave, rruga e vetme!

Presidenti Ilir Meta ka reaguar sërish në lidhje me hapjen e plotë të listave zgjedhore, duke thënë se janë e vetmja rrugë për rivendosjen e parlamentarizmit në Shqipëri

Postimi i plotë: Listat e hapura 100 % janë e vetmja rrugë për rivendosjen e parlamentarizmit dhe llogaridhënies në vend. Populli do të zgjedhë shumë më mirë se Kryetarët, të cilët i kthyen deputetët në kartonngritës shkatërrues të interesit publik, shtetit ligjor dhe demokracisë. Bashkë me deputetët populli duhet të zgjedhë drejtpërdrejt në të ardhmen edhe Presidentin e Republikës. Koha që shqiptarët të zgjedhin dhe të flasin vetë!SOVRANITETI NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË I PËRKET POPULLIT.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close