Politike

Paditen në prokurori të gjithë deputetët e PS-së

Janë paditur në prokurori të gjithë deputetët e PS-së dhe funksionarët  e Kuvendit të Shqipërisë që kanë shkelur Kushtetutën në lidhje me dekretin e presidenti të Shqipërisë, Ilir Meta.

Padia është bërë nga Partia Demokratike dhe LSI-ja.

Dokumenti i padisë është depozituar në Prokurorinë e Përgjithshme, atë të Krimeve të Rënda dhe të Tiranës.

ImageImageImageImageImageImageImage

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close