Politike

Revoltohet kandidatja e PD/ Kërkon rinumërimin e votave për kandidatët në qarkun e Tiranës

Kandidatja e PD në qarkun e Tiranës, Lediana Fratari, ka dorëzuar një kërkesë në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve, lidhur me parregullsitë e caktuara në rocesin e nuëmrimit të votave për kandidatët e partive politike.

Fratari ka kërkuar rinumërim të votave në KZAZ nr 47, pasi sipas saj nuk i janë numëruar votat në emrin e saj, duke pretenduar se është votuar më shumë nga çfarë reflektohet pasi ka mospërputhje të procesverbalëve me rezultatet e publikuara.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: