Politike

Vettingu në politikë, sot votimi në Kuvend

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet sot në orën 10:00 në seancë plenare për të votuar projektligjin e propozuar nga opozita për Vetingun e politikanëve përmes lidhjeve me krimin e organizuar të zyrtarëve të lartë shtetërore.

Seanca mblidhet vetëm për këtë pikë, shqyrtimin dhe miratimin e amendamenteve kushtetuese për Vetingun.

ImageImageImageImageImage

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close