Politike

Vlorë/Genc Deromemaj flet për kandidaturën e tij për postin e Kryetarit të Partisë Demokratike Dega Vlorë

Postimi i plotë në Facebook:

“Të dashur miq!
Më është dhënë mundësia për të kandiduar për postin e Kryetarit të Partisë Demokratike Dega Vlorë.
Dua të falenderoj të gjithë anëtarët që kanë qënë pjesë e Proçesit te Ristrukturimit, dhe që nëpërmjet tij kanë propozuar emrin tim për këtë pozicion.
Një falenderim të vecantë, personal dhe institucional për mundësinë, të cilën e konsideroj një hap të madh në jetën time politike, dua ta bëj për Kryetarin e Partisë Demokratike Z. Basha. Me të prej kohësh kemi ndarë Ide rreth Forcimit të Strukturave në Partinë Demokratike.
Partia Demokratike është Shtëpia Politike ku Propozohen dhe Zhvillohen Vlerat.
Shpresoj që nëpërmjet votës tuaj, të më jepni mundësinë të punojmë sëbashku, nën lidershipin e Z. Basha, me të vetmin objektiv për ta bërë Partinë Demokratike sërish FITUESE!”

Image may contain: 1 person, smiling, standing, sky and outdoor

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close