Politike

Vullnet Sinaj takim me banorët e Gumenicës (Foto)

Nga Vullnet Sinaj

Pjesëmarrje masive e banorëve të Gumenicës në takimin me ta, ku diskutuam punët e kryera deri tani dhe të tjerat që do të përmbyllen gjatë mandatit të tretë. Investimet në modernizmin e rrjetit të energjisë elektrike dhe ndihma e blegtorëve me subvencionet financiare janë vetëm dy nga punët e mira të kryera në këtë zonë.

Vëmendja e Partisë Socialiste për përmirësimin e cilësisë së jetës në Gumenicë, Vlorë dhe gjithë vendin është një angazhim që nuk do të zbehet asnjëherë. Përkundrazi, mandati i tretë do të vijë si votë mirënjohjeje dhe përgjegjesie për të ardhmen, gjithashtu! Shumë punë është bërë, punë të tjera do të bëhen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: