Politike

Vullnet Sinaj, takim me banorët e Shkozës

Nga Vullnet Sinaj

Në takimin me banorët e Shkozës mora mbështetjen e tyre për mandatin e tretë qeverisës të Partisë Socialiste. Së bashku me kryetarin e bashkisë të Selenicës, Pëllumb Binaj folëm për problemet që shqetësojnë komunitetin dhe mundësitë për zgjidhje të shpejta.

Investimet konkrete do të vazhdojnë edhe në mandatin e tretë. Çështja e furnizimit me energji elektrike do të zgjidhet, projekti është bërë, fondet janë miratuar dhe e gjithë zona do të mbulohet me kabull ABC. I falenderova banorët dhe u angazhova për të punuar më fort gjatë legjislaturës së ardhshme. Mirënjohje Shkozës!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: