Showbiz

18 pasaporta të ndryshme dhe 2100 fluturime jashtë vendit, Ermal Fejzullahu habit me shifrat

Këngëtari Kosovar, Ermal Fejzullahu është një nga artistët shqiptarë i cili angazhohet vazhdimisht nëpër koncerte, dasma dhe raste të tjera muzikore jashtë vendit. I ftuar në emisionin “Nin”, ai ka zbuluar një fakt interesant që ka të bëjë me udhëtimet e tij në vendet e ndryshme ku ai ka përformuar.

Ermal Fejzullahu ka deklaruar se ai zotëron 18 pasaporta në vende të ndryshmë të botës në të cilat ai ka afërsisht 2100 fluturime të cilat ai i ka numëruar gjatë periudhës së pandemisë. “Që nga mosha 14-vjeçare unë kam dal nga shtëpia duke këndu nëpër krejt botën, i kam 2100 fluturime dhe 18 pasaporta”, ka thënë Ermali duke surprizuar me numrin e madh të fluturimeve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: