Showbiz

Arbër Hajdari zbulon si e thërrasin qytetarët pas pjesëmarrjes si opinionist në BBV

Arbër Hajdari ka marrë vëmendjen e çdokujt së fundmi edhe si opinionist në reality show Big Brother.  Arbër Hajdari u shpreh se tashmë nuk e thërrasin më Arbri i Fundjavës Ndryshe, por Arbri i Big Brother.

“Kur kam marrë ftesën për të qenë në këtë program nuk e kam menduar që do të kishte këtë audiencë, ndjekje masive dhe tani nuk më thërrasin më as Arbri i Fundjës, por më thonë Arbri i Big Brother. Në çdo vend që shkoj pavarësisht grupmoshave flitet vetëm për Big Brother”, tha Arbri.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close