Showbiz

Atdheu hyn në “Big Brother”, takohet me Antonelën dhe Arjolën

Atdhe Xheravina  erdhi për tu sqaruar lidhur me akuzën që Antonela i kishte bërë se Atdheu ka afirmitet me Arjola Demirin. Ndërkohë, Atdheu e sqaroi këtë akuzë duke e quajtur shumë të ulët këtë gjë sepse ai e ka mike shumë të mirë banoren e “Big Brother”. “Ju po i bëni njëra-tjetrës dhunë psikologjike në vend që të qëndroni së bashku”, ndër tjera i tha Atdheu, Antonelës. Ndërsa për Arjolën, Atdheu tha se i ka ndikuar keq se Antonela ka shtuar dyshimet për një afirmitet mes tij dhe Arjolës.  “Unë isha shumë e shqetësuar dhe shoqe me Antonelën nuk bëhem”, tha Arjola kur u pyet nga Arbana për mendimin e saj. Në vazhdimësi, pas takimit me Antonelën, Atdheu kërkoi ta takonte edhe Arjolën i cili dha përqafime të ngrohta, gjithashtu edhe i tregoi se është një nënë perfekte.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: