Showbiz

”Big Mama” diskuton me Beatrix: Nuk duhet të nxitoheshe

‘’Big Mama’’ i ka rrëfyer Beatrixit qëndrimin që ajo ka për lidhjen e saj me Donaldin.  ‘’Unë mendoj se nuk duhet të ishe nxituar’’,- i tha ajo Beatrixit. Ndërsaq Beatrix replikoi duke thënë se nëse kjo marrëdhënie do të ishte krijuar jashtë, do të ishe më shumë e rezervuar dhe mbase nuk do të kishte lejuar kurrë të ndodhte.

‘’Këtu është një realitet tjetër, jahtë ti ke mundësinë ta mendosh veprimin tënd ndërsa këtu ngjarjet ndodhin kaq shpejt sa ti nuk e mendon dot aq gjatë’’,- tha ajo.

Gjithësesi ‘’Big Mama’’ e këshilloi këngëtaren që të ndiqte zemrën dhe se në një vshoqëri si e jona ‘’çudia më e madhe zgjat vetëm tri ditë’’.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close