Showbiz

Brad Pitt padit përsëri Angelina Jolie, zbulohet arsyeja…

Angelina Jolie shiti 50 përqind të aksioneve të saj në kantinën e verës Chateau Miraval në mes të një beteje të rëndë gjyqësore me ish-bashkëshortin dhe bashkëpronarin Brad Pitt.

Ylli i “Maleficent” i shiti aksionet grupit të verës Tenute del Mondo, për një çmim që ende nuk dihet. Vlera e verës vlerësohet në 164 milion dollarë. Prandaj Pitt ngriti një padi në të cilën shitja e aksioneve të Anxhelinës në verë u etiketua si “hakmarrëse”. Jolie akuzohet për shkeljen e së drejtës së Brad për blerjen e parë.

Ajo akuzohet se po përpiqet ta lërë aktorin nga një marrëveshje për të shitur 50 përqind të aksioneve në kantinën e verës, e cila mbahet përmes kompanisë së saj Nouvel.

Angelina Jolie dhe Brad Pitt blenë pronën në të cilën ndodhet punishtja e verës në vitin 2008, dhe ata u bënë pronarë të barabartë vetëm në vitin 2013, kur aktori rishkroi 10 përqind të aksioneve në mënyrë që raporti i pronësisë të ishte 50-50. Çifti u martua një vit më vonë.në këtë pasuri në Francë. Ish -bashkëshortët po luftojnë gjithashtu në gjykatë për kujdestarinë e pesë fëmijëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close