Showbiz

Bruno dhe Bashkimi i kërkojnë llogari ish- të dashurit të Alvisës (Video)

Alvisa Qarri dje në Përputhen Prime u përball me një situatë që në tre sezone, asnjëra nuk e kishte parë. Në studio, u fut konkurrenti më i ri i emisionit dhe ishte ish- i dashuri i vajzës nga Vlora. Mes tyre gjërat kishin përfunduar 5 muaj më parë dhe të dy kishin zgjedhur këtë emision për të rigjetur dashurinë.

Por, Alvisa nuk e priti aspak mirë këtë gjë. Ajo fillimisht u largua nga skena, por u rikthyer sërish, ku e pritën një sërë debatesh. Ndërkohë, u pa se Bruno dhe Bashkimi ishin dakord me konkurrenten. Ata iu sulën ish- të dashurit të saj dhe u vë re se të dy ata ishin të acaruar me këtë hyrje. Kujtojmë se të dy ata kanë shprehur pëlqim për Alvisën dhe ndoshta këtë e shofin si një “kërcënim”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close