Showbiz

Çifti i parë në “Për’puthen +40”, Iliri puth në buzë Gilbertën

Me sa duket çifti i parë në “Për’puthen +40” është konfirmuar. Iliri e ka kapi në pabesi Gilbertën gjatë takimit dhe në atë moment vendosi ta puthte. Ai iu shpreh Gilbertës në takim se i kishte munguar.

liri: E kam dashur prej kohësh. Mezi po prisja.

Konomi: Dyshova sa verë kishte pirë Iliri. Nuk të erdhi keq që ia more vjedhurazi atë puthje.

Iliri: Duke njohur tipin e Gilbertës… Pas largimit nga Gilberta po bëhesha pak i vrazhdë, nisa duhanin, shtova ne peshë dhe më pas rrezatova se vura re se diçka po ndihej në ajër se po ndryshonte.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: