fbpx
Showbiz

Ç’ndodh me VIP-at shqiptar kur arr.estohen? Zbulohet sot e vërteta, sistemi që përdoret dhe 10 telefonatat që bëhen…

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, Agim Ismaili ka folur për trajtimin e të bu.rgosurve “VIP”, ku ka theksuar se në burgje ekziston ende diskriminimi brenda amienteve të vuajtjes së dë.nimit, sipas së cilit po punohet në këtë drjtim për t’i dhënë fund këtij fenomeni.

“Problemi i parë që kam hasur është trajtimi shëndetësor në burgje. E dyta është lufta ndaj diskriminmit në burgje, për t’i dhënë fund praktikës që një i burgosur’VIP” përdor sistemin apo për të pasur benefite, për t’i dhënë fund dhe secili të vuajë dënimin si gjithë të tjerët”, u shpreh Ismaili, teksa shtoi se janë bërë lëvizje të burgosurve që të vuajnë dënimin në burgje pranë vendbanimeve.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button