Showbiz

Darka e të nominuarve/ Kristi: Unë kam bërë antilojë!

Gjatë përshkrimit të  lojës së tij,  Kristi ka pasur ndërhyrje të vazhdueshme nga Armaldo.

Kristi u shpreh se ka bërë një antilojë, pasi nga debatet që bëheshin në shtëpi nuk ndihej komod dhe nuk kishte interes.

Armaldo i tha që ka gjetur vendin e gabuar dhe se ka ndenjur në shtëpi më shumë seç duhej.

Por Kristi u shpreh se përderisa është akoma në shtëpi do të thotë që ka luajtur.

Armaldo tha se atë e ka ndihmuar lidhja të rrijë më gjatë.

Por Kristi e ka kundërshtuar duke thënë se lidhja e tij me Keisin ka vetëm tre javë, jo dy muaj.

Në debatin  e tyre është përfshirë edhe Luizi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close