Showbiz

Dj Pm apo Dagz? Cili nga djemtë u rikthye sërish në Big Brother Vip…

Publiku vendosi që djemtë Dj-të, Pm dhe Dagz të linin shtëpinë e ‘’BBV’’ . Megjithatë, Vëllai i Madh iu ka dhënë një mundësi. Dje u  hap televotimi ku për disa minuta njëri nga Dj-të, Pm apo Dagz kishte mundësinë të rikthehet brenda shtëpisë. Dj Dagz ishte ai i cili u rikthye brenda shtëpisë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close