Showbiz

Donaldi i tregon Beatrix sa lidhje ka pasur

Në një pyetësor të organizuar nga “Vëllai i Madh”, Donaldi dhe Beatrix i kanë drejtuar njëri-tjetrit pyetje për të kuptuar se sa mirë e njohin ata njëri-tjetrin. Pyetja ishte sa sa lidhje kanë pasur edhe Donaldi u përgjigj duke thënë se ka pasur tre lidhje që nga gjimnazi e deri tani.

Kjo lojë nuk do të përfshijë të gjithë banorët por vetëm dy çiftet e shtëpisë. Pajtimi me Sarën dhe Donaldi me Beatrix.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close