Showbiz

Donaldi shpjegon njëherë e mirë kuptimin e shenjës së tij

Veprimi i Donaldit i bërë me gjestikulacione, prej ditësh është komentuar shumë. Të shumta janë rastet kur Donaldi ka shoqëruar disa veprime të tij me një simbol të veçantë. Në mediat sociale është komentuar se ky gjest mund të jetë edhe një sinjal për t’i dërguar një mesazh një personi të caktuar.

Në spektaklin e djeshëm Donaldi shuan njëherë e mirë zërat dhe aludimet duke sqaruar se i gjithë veprimi lidhet me ‘’Spiderman’’, personazh shumë i preferuar për të. ‘’Tani po e kuptoj përmasat që ka marrë ky format, unë jam adhurues i filmave ‘Marvel’ dhe ‘Spiderman’ është personazh shumë i dashur për mua’’,- sqaroi ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: