Showbiz

“E pashë shumë keq”/Einxhel zgjohet e përlotur

Einxhel sot është zgjuar e përlotur pasi ka parë një ëndërr, ku ka parë një të afërm të saj shumë keq. Ajo ka dalë jashtë në oborr, ku pas e ka ndjekur Dj PM për t’i qëndruar pranë.

PM i ka thënë që të shkonte në dhomën e rrëfimit dhe të pyeste produksionin nëse familja e saj ishte mirë, duke lënë të kuptohet se ka një rrugë komunikimi me njerëzit jashtë, edhe pse të paktën thuhet se jo në mënyrë të drejtpërdrejtë.

Biseda mes tyre:

Einxhel: E kam parë shumë keq

PM: A beson në ëndrra?

Einxhel: Prandaj u çova.

PM: Po pyeti

Einxhel: Pa ça ti pyes tani në mes të natës. Unë nuk shoh ndonjëherë ëndrra të tilla, po kur shoh. Nuk kisha pa ëndrra fare gjithë këtë kohë. Janë të gjitha mënyrat që mund ta shihja, s’kisha pse ta shihja ashtu.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: