Showbiz

E përqafova që në ditën e parë/ Feride tregon për takimin me Toprak

Seriali Lule të vetmuara është kthyer në një nga më të pëlqyerit për publikun shqiptar.Për shkak të tematikave sociale që trajton dhe jetën e 5 adoleshenteve të braktisura në jetimore ka prekur zemrat e të gjithë shqiptarët.

Dy nga aktorët më të komentuar dhe të pëlqyer të këtij seriali janë edhe Feride dhe Toprak. Në jetën reale ata janë miq shumë të mire madje Feride ka treguar se kur e ka parë Toprakun për herë të parë e ka përqafuar sepse ka qenë fanse e tij. Toprak në jetën reale quhet Ozgur Çevik dhe është këngëtar. “Më pëlqente shumë Ozguri. Kur ai erdhi ditën e parë të xhirimeve, u përqafuam. Edhe tani jemi kaq të afërt. Ne flasim para xhirimeve dhe është shans i madh të kesh marrëdhënie të mirë me kolegun”-tha Feride e cila në jetën reale quhet Ipek Karapinar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close