Showbiz

Egzona lë shtëpinë e Big Brother

Në një nominim mes saj dhe Tanit, Egzona Rafuna ka qenë e përzgjedhura e publikut për të lënë shtëpinë e Big Brother VIP. Egzona Rafuna, gazetarja nga Kosova, ka hyrë në shtëpi në të njëjtën kohë me Tanin, para tri javësh, por që aventura e saj përfundoi sonte. Automatikisht, Egzona ka dalur nga konkurrenca për çmimin e madh të fitorës së këtij edicioni.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close