Showbiz

Endrit Mërtiri: Kam marrë deri në 200 mijë dollarë për një set fotografik

Endrit Mërtiri është një ndër fotografët më të njohur shqiptarë. Pas shumë seteve të mrekullueshme fotografike të shumë personazheve të njohur shqiptar, qëndron pikërisht Mërtiri. Kjo gjë e bën atë një ndër fotografët më të kërkuar dhe për rrjedhojë më të paguar.

Së fundmi, i ftuar në Shiko Kush Luan, fotografi nuk iu ka shpëtuar pyetjeve pikante. Njëra prej tyre kishte të bënte me shifrën më të lartë dhe të ulët që ka marrë nga një set fotografik. Fotografi u shpreh se shifra më e ulët ishte 50 mijë lekë të vjetra ndërsa pagesa më e lartë ka qenë 200 mijë dollarë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close