Showbiz

FOTOT/ Më në fund: Pajtohen Kiara dhe Luizi, do ketë vetëm përqafime…

Më në fund do të qetësohen shumë fansa. Pas tre ditësh të zënë Kiara dhe Luizi kanë diskutuar gjatë dhe kanë vendosur ta rregullojnë marrëdhënien e tyre. Ka qenë Luizi që është munduar disa herë të afrohet dhe ka kërkuar disa herë falje. Sot ata kanë qëndruar vetëm, pa asnjë rreth e rrotull dhe janë shprehur lirshëm për gjithçka ndodhi.

Më në fund! Pajtohen Kiara dhe Luizi

Më në fund! Pajtohen Kiara dhe Luizi

Ai ka premtuar se kurrë më nuk ka për të ndodhur ajo që ndodhi e madje tashmë do tregohet shumë më i kujdesshëm edhe me fjalët për shkak të ultimatumit të vënë nga Vëllai i madh.

Më në fund! Pajtohen Kiara dhe Luizi

Më në fund! Pajtohen Kiara dhe Luizi

Kiara nga ana tjetër pranoi faljen dhe i tha se ajo e di sa i mirë është dhe çfarë ka në zemër, pavarësisht se ai para të tjerëve do të nxjerrë anën tjetër. Diskutimi i tyre u mbyll me përqafime.

Më në fund! Pajtohen Kiara dhe Luizi

Puthjet Kiara kërkoi t’i lënë për një moment tjetër pasi është pak shpejt pas zënkës që ndodhi. Të shpresojmë që e gjithë kjo t’i bëjë më të fortë.

Më në fund! Pajtohen Kiara dhe Luizi

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close