Showbiz

“Fr.ika në sytë e tu, unë kam tortën ti ke…”, Loredana i shpall ‘lu ftë’ Mozzik

Reperja e famshme shqiptare, Loredana Zefi ka lancuar këngën e saj të re të titulluar “Angst”, teksti i së cilës është një thumbim si për ish-bashkëshortin e saj Mozzik, edhe për mediat që e kanë përfshirë në sk.andale. Ajo e ka publikuar promon e videos në rrjete sociale, ndërsa ka shkëputur një pjesë nga teksti që i drejtohet reperit kosovar, Mozzik

Një paragraf për ish-partnerin e saj, Loredana i përmend emrin dhe i bën të qartë se nuk do ta tërhiqte asnjëherë në pis.llëk, sepse mbi të gjitha është babai i vajzës së saj.

Pjesë nga teksti i këngës

“Ju të gjithë mund të vazhdoni të flisni, por jo shumë keq. Nuk kishte asnjë lidhje me reperin në videon time. Nuk kishte asnjë lidhje me reperin në tiparin tim. Ju e bëni jetën time sk.andal sepse nuk jeni askush…Ata thonë se unë e përdor Hanën vetëm si ar.më. Dhe bëjnë njëmijë pyetje se ku jam dhe çfarë bëj. Si gjithmonë unë nuk urrej askënd. Kam Zotin në anën time, kundër të gjithëve. Dhe Mozzik, ti je babai i vajzës time, kështu që lëri komentet e tua, relaksohu. Unë kurrë nuk do ta tërhiqja babain e fëmijës sim në një pis llëk, sepse njoh diçka si edukimi dhe respekti”.

Më tej ajo ka vazhduar në një su lm ndaj medieve që e bënë pjesë të skandaleve, duke iu drejtuar me një gjuhë të rën domtë, ndërsa bën të qartë se këto sk andale i japin më shumë famë.

“Fr ika në sytë e tu, po, unë e shoh atë. Çdo hap që bëj, pa gabime. Gjithmonë bëhem një Temë. Një sk andal çdo ditë, por më përshtatet mua…Ik q*hu gazeta Bild, ik q*hu gazeta Blick, dhe 20 minuten gjithashtu… Dhe për të gjithë YouTubers dhe gazetat: Pa mua, ju nuk do të keni fituar pothuajse aq para vitin e kaluar! Por nuk ka problem, unë kam tortën dhe ju jeni të mirëpritur të keni thërrime ”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close