Showbiz

I biri rikthen në film legjendën e kinemasë. Sophia Loren, së shpejti në Netflix

Legjenda e gjallë e kinematografisë italiane, Sophia Loren, shumë shpejt do të shfaqet në Netflix. Filmi “La Vita davanti a se” (Jeta përballë saj) është realizuar nga djali i aktores, Edoardo Ponti, dhe do të ketë premierën në Netflix, më 13 nëntor. Kjo është e para herë që aktorja 86-vjeçare shfaqet në Netflix, por e treta herë që bashkëpunon me të birin.

Loren do të luajë rolin e një ish-prostitute hebraike që krijon miqësi të veçantë me një djalë nga Senegali.

Jeta përballë saj”, me regji të Edoardo Ponti-t dhe protagoniste Sophia Loren, ka në qendër historinë e një gruaje të moshuar hebreje, ish-prostitutë, e mbijetuar e Aushvicit, e cila ndërton një marrëdhënie të veçantë me një fëmijë nga Senegali.

Kur Edoardo i propozoi rolin e Madame Rosës, ikona e kinematografisë nuk mundi t’i thotë jo.

Jeta përballë saj” është një libër që e njoh shumë mirë dhe personazhi më tërhoqi shumë, duke më bërë të rikthehesha në kohën kur hodha hapat e parë në kinematografi. Është një histori që ia vlen të rrëfehet”,- tha Sophia duke shtuar se drama në të cilën ajo bën pjesë është një mesazh i fortë tolerance, faljeje dhe dashurie.

Të gjithë kemi të drejtën të na shohin e të na dëgjojnë, sepse ndryshe jeta bëhet e pamundur”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close