Showbiz

I martuar me dy gra, ‘Princi’ i Libofshit: Njerëzit tràdhtojnë, unë them të vërtetën

Jarl Alexandre de Basseville i njohur ndryshe si ‘Princi i Libofshës’ është shprehur se ai është një njeri tradicional dhe i sinqertë. Sipas tij shumë meshkuj shkojnë me femra në mënyrë të fshehtë, ndërsa ai është i drejtpërdrejtë dhe nuk i pëlqen të gënjejë.

‘Princi i Libofshit’ tregoi se momentalisht është ‘single’ dhe se i mungon fëmija dhe vendi i tij. Ndërkohë gjithashtu, Basseville tregoi dhe për ‘famën’, për të cilën tha e është i ekspozuar në raport me botën pasi ka jetuar një pjesë të jetës në publik.

“Unë jam një tradicionalist i mirë. Kam luftuar për traditën. Shumë njerëz gënjejnë për jetën e tyre. Shkojnë me ferma të tjera në mënyrë të fshehur, unë preferojë të them të vërtetën, sepse nuk më pëlqen të gënjej.

Unë jam një person single momentalisht, më mungon fëmija im dhe vendi im Skocia, por jam në një vend tjetër. Besoj se ndonjëherë has disa probleme në çift dhe në jetën tënde. Unë kam qenë gjithmonë i ekspozuar në raport me botën dhe kam jetuar një pjesë të jetës time në publik. Në Rusi dhe Britani jam ndjekur nga paparacët. Në Shqipëri ndihem më i lirë se sa në Evropën Perëndimore.”, u shpreh Jarl Alexandre de Basseville.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: