Showbiz

I shprehu pëlqimin Antonelës, Claudio: Mendova se mund të kishim diçka

Claudio është banori i radhës që ka lënë shtëpinë e BB. Ai ishte i nominuar bashkë me Ilirin, Einxhel dhe Arjolën. Ajo që u vu re në qëndrimin e tij të pakët në shtëpi ishte interesi që ai paraqiti që në fillim për Antonelën, me të cilën pati edhe disa flirte. Madje ai i shprehu pëlqimin por ajo nuk pranoi dhe nuk tregoi interes për të.

Pasi doli nga shtëpia, lidhur me këtë Claudio komentoi se duhet të ishte treguar më i matur në deklarimin e ndjenjave të tij. “Mendova se mund të kishte diçka me të por në fakt u deklarova më shpejt sesa duhet. Ajo nuk e priti mirë këtë”- tha ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close