Showbiz

Ja cila nga konkurrentet u paraqit me një look total vetëm 1000 lekë

Veshjet e vajzave në StyleStar Show këtë natë, ku tematika ka qenë ‘’dekadat e modës’’ , na kanë habitur. Duke përmendur Aldën dhe aksesorët e saj ‘’firmato’’ nga dyqane të dorës së dytë dhe gjithashtu Vjolën.

Kjo e fundit ka sjellë stilin e viteve 1940. Duke kujtuar se në ato vite edhe gratë krijonin një siluetë femëror me detaje mashkullore , si pantallonat me bel të larte e të gjëra, vata tek shpatullat e këmishave apo xhaketave.

Vjola kishte sjellë këto detaje, por fakti që i gjithë ky look kushtonte 1000 lekë ishte pjesa që bëri më shumë. Duke treguar se për të kompletuar një veshje të plotë , por stil nuk ka nevojë të harxhosh shumë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close